Invitation til stiftende møde i Fredsinitiativet på Amager

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 03/06/2024
19:00 - 21:00

Sted
Sundholm 8


Fredsinitiativet på Amager holder stiftende møde den 3. juni klokken 19-21 i Dagligstuen i Foreningshuset Sundholm 8, 2300, København S.

Mødet er indkaldt af Birgit Sørensen, som er med i det landsdækkende Fredsinitiativet og i dets koordinationsudvalg. Fredsinitiativet står bland andet for kampagnen mod USA-baser i Danmark og har mange lokale grupper af ”Fredsinitiativet” landet over.

De organisationer, som er inviteret med til Fredsinitiativet på Amagers stiftende møde er: Enhedslisten Amager Øst Afdeling, Enhedslisten Amager Vest Afdeling, Enhedslisten Tårnby-Dragør Afdeling, Socialistisk Ungdomsfront (SUF) Amager, Kommunistisk Parti Amager og DKP Amager. Alle disse organisationer har på forhånd udtalt sig positivt om initiativet.

Tanken med initiativet er (i udgangspunktet), at alle borgere på Amager, som har lyst til at være med til at arbejde for fred og og mod krig og oprustning skal være velkommen i Fredsinitiativet på Amager. Alle som er med kan bidrage med forslag til aktiviteter og en lille styregruppe planlægger aktiviteterne.

Forslag til dagsorden:

  1. Velkonst, baggrund for initiativet og forslag til mulige arbejdsopgaver for det ny initiativ.
  2. Udveksling af synspunkter og forslag.
  3. Forslag til grundlag for Fredsinitiativet på Amagers arbejde.
  4. Diskussion og ændringsforslag til det foreslåede grundlag.
  5. Eventuelt og aftale om næste møde.

 

Der vil blive budt på kaffe, te, øl, vand og snack ved arangementet.